Aardbevingsschade

Wanneer u schade heeft als gevolg van een aardbeving, dan kunt u ook voor reparatie van uw schade bij Boorbedrijf Fred de Groot terecht. Boorbedrijf Fred de Groot werkt met een aantal bouw- en aannemersbedrijven samen, om zo tot een goede oplossing van uw schade te komen. Wij zijn CVW erkent, net als de bouw- en aannemersbedrijven, en de eventuele onderaannemers.

CVW certificaat


Werkwijze

Stap 1

U neemt contact met ons op, en wij zorgen dan dat er een aannemer bij u langs komt om de schade te bekijken en met u te bespreken, het schaderapport dient hierbij wel aanwezig te zijn. De aannemer is in dit verhaal de hoofdaannemer en dus uw aanspreekpunt, Boorbedrijf Fred de Groot is onderaannemer. Na het gesprek zal de aannemer een vrijblijvende offerte voor u maken.

Stap 2

Als u akkoord bent met de offerte, kan er na overleg met u, begonnen worden met de werkzaamheden. Boorbedrijf Fred de Groot zal het uitslijpen van de voegen in het schade verhaal voor u uitvoeren. Dit gebeurd zonder water en stofvrij met een afzuigsysteem. Ook eventuele slijpwerkzaamheden binnenshuis, zal door ons op dezelfde manier worden uitgevoerd. Het bouw- aannemersbedrijf zal dan de schade verder repareren zoals aangeven staat in het schaderapport. Dit alles gebeurd op een manier, waar u het minste overlast van heeft.

Stap 3

Als de werkzaamheden na tevredenheid zijn afgerond, zal de afwikkeling via de hoofdaannemer gaan.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact met Boorbedrijf Fred de Groot opnemen, of het contactformulier invullen. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Contactformulier